Doorgaan naar inhoud
Klik hier voor 5% korting op je eerste bestelling! 🎁
Klik hier voor 5% korting op je eerste bestelling! 🎁
Over ons

Over ons

Zakelijke bestelling?

Wil je een zakelijke bestelling plaatsen en/of wil je grote aantallen afnemen? In overleg is er veel mogelijk. Neem even contact op via info@bijzondercadeau.nl dan sturen we je direct extra informatie of een offerte toe.

Een zakelijke bestelling kan natuurlijk ook direct geplaatst worden. Klik dan op deze link om naar het inlogportaal voor B2B te gaan.

Zoekt u een cadeau voor een speciale gelegenheid voor uw medewerkers, relaties of vrijwilligers? Of wilt u iets bijzonders geven voor sinterklaas, kerst, een jubileum, secretaressedag of de verjaardagen van uw medewerkers? Natuurlijk wilt u dan goed voor de dag komen met een origineel en bijzonder cadeau.

Vaak bent u gebonden aan één merk. Dat is niet het geval bij Bijzondercadeau.nl. Wij kunnen uit vele merken een mooi pakket samenstellen, geheel op maat en naar uw wens.

In overleg zoeken we naar een cadeau of pakket dat het beste past bij uw bedrijf, budget en doelgroep. Hiervoor kunnen we ook kijken naar bijzondere cadeaus buiten ons huidige assortiment. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cadeaubon te geven die online te besteden is op onze webshop.

Ben je op zoek naar een cadeau-service voor alle gelegenheden van uw medewerkers? We kunnen automatisch een cadeau sturen naar een medewerker die jarig is of een (privé-)jubileum te vieren heeft. Op basis van een overzicht dat u aanlevert, nemen we al het werk uit handen en worden uw medewerkers op een bijzondere manier door u verrast!

Kortom wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem dan ook gerust contact op via info@bijzondercadeau.nl.

Gratis Verzending Vanaf €39,00
Eenvoudig Retourneren Zonder gedoe
Snelle Levertijd Geniet van je cadeau!